Συνδυάστε το δικό σας ταξίδι!

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ταξιδεύετε στο Παρίσι για τις διακοπές σας, μόνοι σας ή με ένα οργανωμένο γκρουπ; 
Γιατί να μην κάνετε παράταση για ενα απολαυστικό διήμερο στην Disney;

couple icon


Είστε οι δυό σας, ή η παρέα σας; Δημιουργήστε μια ανάμνηση όνειρο, στο πιο χαρούμενο και ταυτόχρονα ρομαντικό πάρκο στον κόσμο !

Είστε με τα παιδιά σας; Ζήστε μια μοναδική οικογενειακή ανάμνηση μέσα από τα μάτια των παιδιών, με όλη την χαρά και την αθωότητα τους!

Είναι πολύ απλό: στο ταξίδι που σχεδιάζετε, πάρτε τις τιμές των πακέτων Disney με ή χωρίς αεροπορικό, και προσθέστε τις στο δικό σας ταξίδι. Η' αλλιώς οργανώστε μαζί μας ενα ταξίδι με διαμονή και στο Παρίσι και στην Disney , ή Λονδίνο με Disney, ή Παρίσι - Κυανή Ακτή με Disney, ή ... το γύρο της Ευρώπης με Disney !

Πολλoί πελάτες ενοικιάζουν αυτοκίνητο και επισκέπτονται τις γειτονικές ΕλβετίαΟλλανδίαΒέλγιο, ή περιοχές όπως ΝορμανδίαΑλσατίαΚυανή ακτή κλπ ή είναι συνδεδεμένες αυτές οι περιοχές με ταχεία τρένα με την Disney, ή κάποιες φορές βρίσκουμε και πάμφθηνες τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια!

Πόσες νύχτες αξίζει; όσες μπορείτε! 2, 3 ,4 γιατί οχι! Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε και το Παρίσι με έδρα την Disney, και μάλιστα χωρίς να πρέπει να πληρώσετε κάρτες εισόδου για όλες τις νύχτες!

Εκμεταλλευτείτε τις συνεχείς προσφορές της Disney, με τις ημερομηνίες χαμηλής χρέωσης που θα βρείτε στον τιμοκατάλογο, αλλά και τις έξτρα προσφορές που θα βρείτε στο ilovedisney.gr, όπως αυτές :

  • 40% έκπτωση στην διαμονή αν κλείσετε μέχρι 30/11, για εσάς τους 2 ή και για όλη την οικογένεια!!!
  • μια νύχτα δώρο οποτεδήποτε, για εσάς τους 2 ή και για όλη την οικογένεια!!!
  • δωρεάν διαμονή και είσοδος για τα παιδιά σας αν είναι εώς 7 ετών και μειωμένη τιμή αν είναι εώς 11 ετών!!! 
Share

Α.Παπανδρεου 101 και Παλαιολόγου γωνία
Χαλάνδρι 152 32
(απέναντι απο την γωνία Παπανικολή και Εθνικής Αντιστάσεως)
Τηλ: 210 - 6800563 - 564 - 565

Ακολουθήστε μας

facebook