Προσφορές 2020 - 2021 !!!

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

OFFERS 2020 - 2021!

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ!

UP to 25% ΕΚΠΤΩΣΗ !!!

ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!

Κλείστε τώρα και κερδίστε!

 

doreanl


Διαμονή
Είσοδοι
για παιδιά έως 12 ετών!

1 night free
Επωφεληθείτε απο τις προσφορές!

offers2

Τιμές πακέτων

&

Τιμές πακέτων με προσφορά

 

offers5
Οργανωμένα Πακέτα
με Ξεναγό,
Παρίσι - Ντίσνευ!

 

syndyaste
Συνδυάστε το δικό σας ταξίδι!

 

extra mageia
Εξτρα Μαγεία !

 

offers4
Το καλύτερο Δείπνο-Θέαμα
της Ντίσνευ στον Κόσμο!

offers6
Ημερήσιες εκδρομές
από την Ντίσνευ!

 

offers7
Χριστουγεννιάτικα
γεύματα με τους
ήρωες της Ντίσνευ!

 

offers1
Χριστούγεννα
Πρωτοχρονιά
Θεοφάνεια
στην Disneyland !


ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ: για να κερδίσετε χρόνο στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ:

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1000-2000 ΕΥΡΩ ΤΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΑΣΧΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ, τα οποια επισης θα εινα πανακριβα μεσα στις γιορτες.

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΥ,  ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ 3000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΑ 4 ΑΤΟΜΑ.
ΕΝΩ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.


Υπήρχε κάποτε η φήμη ότι η Ντίσνευ είναι ακριβή, 
έτσι γενικά και αόριστα.
Αλλά ας δούμε τι ισχύει πραγματικά!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΑΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!
 


Αλήθεια είναι οτι παντού στον κόσμο ακόμα και στην Ελλάδα, αν δεν προσέξεις μπορεί να σου φύγουν πολλά χρήματα. Οι τιμές πάντως στην Disneyland Paris είναι κανονικές, με την έννοια ότι δεν είναι ακριβότερες ή φθηνότερες από αντίστοιχες υπηρεσίες στον Ελληνικό μέσο όρο (διαμονές, γεύματα, κλπ). Εχει διάφορες επιλογές για φαγητό και ψώνια, όπως έχει γενικά η Γαλλία, Αγγλία, Αυστρία κλπ. Αυτή όμως είναι η μισή εικόνα…
Μάθετε τα κόλπα και μοιραστείτε τα δικά σας σε αυτην την ιστοσελίδα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να δείτε την Disney πιο φτηνά, και να κάνετε ενα ταξίδι 'Ζωής' σε τιμή 'Βόλτας'! Δείτε εδώ συμβουλές που μαζέψαμε από τις εμπειρίες τις δικές μας και φίλων της Disney. και στείλτε και τις δικές σας!

Πρώτο και σημαντικότερο: τα αεροπορικά!

• Οσο πιο νωρίς κλείσετε, ή σε low season ή αν είστε τυχεροί θα βρείτε μισή τιμή και θα είναι φτηνό το ολο πακέτο σας! Αν είναι ακριβά, πάντως δεν θα φταίει η Ντίσνευ! Αντίθετα μας δίνει τιμές μέχρι και 6 μήνες πριν ώστε να κλείσετε από τώρα τα φτηνά αεροπορικά σας!

Ενημερωθείτε για ειδικές προσφορές κατά εποχές!

• Η Disneyland Paris έχει συνέχεια διάφορες προσφορές και εκπτώσεις για να προσελκύσει επισκέπτες. Πριν κλείσετε ταξίδι στην τύχη, από μη ειδικούς, ελέγξτε την ιστοσελίδα αυτή και μιλήστε με εμάς που γνωρίζουμε τα πάντα και θα σας ενημερώσουμε για τις ισχύουσες επίσημες προσφορές της Disneyland! Αν τις μέρες που θέλετε δεν έχει καλές προσφορές μπορείτε πάντα να κλείσετε για αργότερα από τώρα να προλάβετε και καλύτερα αεροπορικά! Οι εκπτώσεις κατά εποχές φτάνουν και ξεπερνούν το 30%!

 

Πάντα να αγοράζετε τα εισιτήρια εισόδου, φαγητά, σόου κλπ από πριν

• Γλιτώστε τις ουρές και τις τιμές στην είσοδο! Για να κλείσετε φτηνότερα εισιτήρια πριν πάτε στην Ντίσνευ, αγοράστε πακέτα με διαμονή από Ελλάδα που περιλαμβάνουν και κάρτες εισόδου σε καλύτερες τιμές, αλλά και για τα 2 Πάρκα μαζί! 
Επίσης, κερδίστε έως και 15% έκπτωση στις τιμές των γευμάτων σας και των σόου, ή της 'έξτρα μαγείας', εφόσον τα κλείσετε από την αρχή στο πακέτο σας!

Αποφύγετε γιορτές και ακριβές περιόδους

• Αν αποφύγετε γιορτές, Χριστούγεννα κλπ, Καθολικό και Ελληνικό Πάσχα, κλπ, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, το πακέτο σας θα είναι φτηνότερο! Το low season τον χειμώνα, συμφέρει φυσικά. Λεπτομέρεια: είναι λιγότερες ώρες ανοικτά τα Πάρκα αλλά δεν υπάρχουν ουρές! Επίσης κάποια δεύτερα παιχνίδια-θέματα ίσως δεν λειτουργούν κάποιες εποχές πχ βαρύ χειμώνα, αλλά ποιος είπε ότι θα τα προλαβαίνατε έτσι και αλλιώς όλα σε 2-3 μέρες; Ας προλάβετε τα καλύτερα που είναι το 90% των Πάρκων! Επίσης, ταξιδέψτε όταν τα σχολεία είναι ανοιχτά!

Μείνετε μακριά από την Disney
• Πάντα υπάρχουν ξενοδοχεία πιο φτηνά κάπου. Θα βρείτε 2 αστέρων ίσως αρκετά φτηνά, αλλά καταλάβετε το εξής: Δεν είναι μέσα στην τιμή οι Είσοδοι στα Πάρκα και είναι ακριβές. Επίσης θα παίρνετε μετρό ή μάλλον την Ταχεία RER που δεν κοστίζει 1 ευρώ! Και αν αργήσετε το βράδυ σε κάποιο θέαμα ή εστιατόριο του Χωριού της Ντίσνευ, και πάρετε ταξί… θα δείτε τι θα πεί ακρίβεια. Πρέπει να έχετε οργανώσει από πρίν τι θα κάνετε για να μην σας φύγουν πολλά λεφτά. Επίσης μην ξεχνάτε οτι αν μένετε σε κάποια ξενοδοχεία της Ντίσνευ κερδίζετε 2 ώρες Πάρκου!

Αγοράστε ένα Ετήσιο Διαβατήριο!
• Αν σκοπεύετε να μείνετε για 4 και πάνω νύχτες αξίζουν να τα ελέγξετε, και αν πρόκειται να πάτε 2-3 φορές σε 12 μήνες θα είστε τρελλοί να μην τα πάρετε! Οι μεγάλες εκπτώσεις στα γεύματα, ψώνια, και στα ξενοδοχεία αξίζουν! Αν πάντως αγοράσετε πακέτο στα ξενοδοχεία της Ντίσνευ, που περιλαμβάνει φυσικά και κάρτες εισόδου, τότε ίσως συμφέρουν λιγότερο, το μελετάτε με τους ειδικούς στο ilovedisney.gr!

Αγοράστε Μετοχές της Ντίσνευ; 
• Να μια προχωρημένη ιδέα, αλλά το κάνουν χιλιάδες επισκέπτες. Μπορείτε να αγοράσετε μετοχές στην Euro Disney SCA, την εταιρία πίσω από την Disneyland Paris. Αν γίνετε μέλη του Shareholders Club, θα δικαιούστε εκπτώσεις στα εστιατόρια, ψώνια, ξενοδοχεία, και ετήσια διαβατήρια. Αν θα σκοπεύατε να πάτε πολλές φορές στην Ντίσνευ στα επόμενα χρόνια, σίγουρα συμφέρει!

Share

Α.Παπανδρεου 101 και Παλαιολόγου γωνία
Χαλάνδρι 152 32
(απέναντι απο την γωνία Παπανικολή και Εθνικής Αντιστάσεως)
Τηλ: 210 - 6800563 - 564 - 565

Ακολουθήστε μας

facebook