Για ποιές ηλικίες είναι;

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Όταν δημιουργήθηκε η Ντίσνευ, ο Γουώλτ Ντίσνευ ήθελε ένα Πάρκο όπου κανείς δεν θα βαριόταν, άλλωστε δεν μπορούσαν να έρθουν μόνα τους τα παιδιά! Έπρεπε να τα φέρουν οι γονείς, και αν οι γονείς βαριόταν θα ήταν αποτυχία! 

Σκεφτείτε την περίπτωση που οι παππούδες έφεραν τα εγγόνια, ή ήρθαν όλοι μαζί, δεν θα κουραζόταν και βαριόταν οι μεγάλοι σε ένα απλό λούνα πάρκ χωρίς υποδομή; 
Ή μπορεί η οικογένεια να είχε ένα παιδί και ένα μωρό, και που να το κουβαλάνε μαζί, ταλαιπωρία για όλους κλπ; Και παιδιά εννοούμε τα 4-6 χρονών, τα 10, ή τα 15 χρονών; 

Τι έφτιαξε λοιπόν;  
Έναν κόσμο για παιδιά από 1 έτους έως 100 ! 
Απόδειξη είναι μια βόλτα στα Πάρκα! 
 
 
Σημεία ξεκούρασης παντού, πολλά εστιατόρια με διάφορα θέματα, παιχνίδια ήρεμα μέχρι και απλές βόλτες, και παιχνίδια τρελλά! Σημεία αλλαγής μωρών, σημεία φύσης και ησυχίας, και σημεία χορού και μουσικής!

Μέριμνα για τα μικρά Μωράκια σας!

disney baby Στη διάρκεια μιας γεμάτης μέρας, θα σας ξεκουράσει πάρα πολύ να βρείτε ένα ήρεμο σημείο, μακριά από τον πολύ κόσμο και τα δρώμενα, για να αλλάξετε, να χαλαρώσετε, να γευματίσετε και να ανανεωθείτε! Δεν είναι περίεργο που τόσοι γονείς φέρνουν ακόμα και τα πολύ μικρά μωρά τους στην Disneyland Paris. Σας προσφέρει έναν τόπο που όλη η οικογένεια μπορεί να διασκεδάσει, αλλά και υπέροχες εγκαταστάσεις για ξεκούραση και ανανέωση!
 

Σημεία για τα Κέντρα Ειδικής Φροντίδας Μωρών : Special Baby Care Centres

disney baby2 Στο Disneyland Park (right): Στην Κεντρική Πλατεία, στα δεξιά του εστιατορίου Plaza Gardens, δίπλα στο Discovery Arcade. Στο Walt Disney Studios Park: Μεταξύ των Studio Services και του Studio Photo, στο Front Lot. Τα Κέντρα Ειδικής Φροντίδας Μωρών, Special Baby Care Centres, και στα δύο πάρκα προσφέρουν ήσυχους χώρους και ειδικές παροχές για το άλλαγμα και το τάισμα των παιδιών. Θα βρείτε πάγκους αλλαγής, φούρνους μικροκυμάτων, bottle warmers, ψηλές καρεκλίτσες και άνετες θέσεις. Στα ειδικά σημεία θα βρείτε επίσης Παιδικές Τροφές και αναλώσιμα όπως πάνες! Σε πρόσθεση αυτών των δύο κεντρων, οι περισσότερες τουαλλέτες των πάρκων παρέχουν πάγκους αλλαγής και χώρους ξεκούρασης και στις αντρικές και στις γυναικείες ! Να έχετε οπωσδήποτε την δική σας πετσέτα για να απλώσετε πάνω στον πάγκο αλλαγής.
 

Ειδική μέριμνα αν χωριστείτε κατά λάθος από το παιδί σας (για τους αγχώδεις!)

disney baby3 Τα δύο Κέντρα Φροντίδας Μωρών είναι επίσης και τα σημεία ραντεβού για τα παιδάκια που χωρίστηκαν από τους γονείς τους κατά λάθος. Είναι κάτι σπάνιο, ειδικά για τους Έλληνες γονείς, αλλά η μέριμνα υπάρχει. Αν χάσετε από τα μάτια σας το παιδί σας καθώς κινείστε μέσα στα πάρκα, ενημερώστε άμεσα φυσικά το κοντινότερο υπάλληλο της Ντίσνευ. Με ενδοεπικοινωνία δίνει σήμα άμεσα σε ολη την έκταση του πάρκου, και όταν βρεθεί το παιδί σας θα το φέρουν στα Κέντρα Φροντίδας Μωρών. Επειδή τα πάρκα της Ντίσνευ έχουν τόσα πολλά να δείς και σου αποσπούν την προσοχή, σας προτείνει να μην χάνετε από τα μάτια σας τα μικρά παιδάκια σας. Αγκαλιά, από το χέρι, ή και με τα ειδικά λουριά, θα σας εξυπηρετήσει στα σημεία που περνάει πολύς κόσμος.

Τα παιχνίδια για Μωρά στην Disneyland Paris

 disney baby4 Ελέγξτε τον Οδηγό Περιορισμών για τα Παιχνίδια, και θα βρείτε στις σελίδες του συμβουλές. Γενικά, σχεδόν κανένα τρενάκι ή κινούμενο παιχνίδι δεν κάνει για Μωρά κάτω του 1 έτους! Λογικό! Όλα τα εστιατόρια προσφέρουν ψηλές καρέκλες και τραπέζια και πολλά παιχνιδάκια και αξεσουάρ για μωρα – ειδικά το Bixby Brothers στη δεξιά πλευρά της Κεντρικής Πλατείας στο Main Street, USA.

 


Καροτσάκι

disney baby5 Διατίθεται για ενοικίαση και στα δύο πάρκα, αλλά καλύτερα να φέρνετε τα δικά σας αν γίνεται, για να αποφύγετε τυχόν ουρές, και τα καροτσάκια της Ντίσνευ που δεν είναι βέβαια τόσο καλά όσο τα δικά σας! Κάτι που μας πρότειναν γονείς: να φέρετε ένα λουκετάκι για να τα κλειδώνετε έξω από τα παιχνίδια, γιατί πολλά μοιάζουν και τα παίρνουν κατά λάθος. Βέβαια δεν έχει σε κάθε γωνία σημείο για λουκέτο αλλά θα βρείτε κάποιο κοντινό στο παιχνίδι που θα μπείτε.
Share

Α.Παπανδρεου 101 και Παλαιολόγου γωνία
Χαλάνδρι 152 32
(απέναντι απο την γωνία Παπανικολή και Εθνικής Αντιστάσεως)
Τηλ: 210 - 6800563 - 564 - 565

Ακολουθήστε μας

facebook