Άρθρα

Φωτογραφίες

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Οι δικές σας φωτογραφίες είναι οι καλύτερες!

 

Σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε Aληθινές φωτογραφίες, γεμάτες χαρούμενες αναμνήσεις, τραβηγμένες από τα μέλη του I love disney.gr, δηλαδή εσάς κυρίως!

 

Μπορούμε να αποδείξουμε οτι μια ιστοσελίδα με Aληθινές Φωτογραφίες, Βίντεο και Κείμενα από ανθρώπους που απλά χαίρονται και περνάνε καλά συμμετέχοντας, είναι καλύτερη από τις ετοιματζίδικες φτιαγμένες από εταιρίες.

 

Μπορείτε να στείλετε λοιπόν όποιες φωτογραφίες σας αναμνηστικές από την Ντίσνευ θέλετε, ή κάποιο βίντεάκι ή κείμενο με σχόλια σας, για να το παρουσιάσουμε στο αντίστοιχο θέμα: παιχνίδι, εστιατόριο, βόλτα κλπ, ή θα την βάλουμε στην Εικονοθήκη μας (gallery) με γενικές φωτογραφίες!

  • Μπορείτε να στείλετε όλα τα είδη φωτογραφιών, και να προτείνετε που να τις τοποθετήσουμε. Αν είναι εφικτό θα το κάνουμε φυσικά! 
  • Μην ανησυχείτε για το μέγεθος ή τύπο φωτογραφίας, θα τις επεξεργαστούμε εμείς !
  • Οι φωτογραφίες σας ανήκουν σε εσάς: θα μένουν στην ιστοσελίδα αυτή όσο εσείς επιθυμείτε, και τις αφαιρούμε όποτε θέλετε.  
  • Επιλέξτε φωτογραφίες που θα βάζατε και στο facebook σαν παράδειγμα, απλά κάπως ουδέτερες ή γενικές όχι με πολύ προσωπικά δεδομένα φυσικά! Επίσης αν θέλετε, στείλτε μας μερικές για να
    επιλέξουμε τις καλύτερες!
  • Από την στιγμή που μας τις στέλνετε σε ένα email για παρουσίαση τους, θα τις παρουσιάσουμε και στο σημείο που θέλετε, αλλά γενικά αν συμφωνείτε θα βάζουμε τις φωτό με πολύ ευδιάκριτα πρόσωπα σε μικρότερες φωτογραφίες, ειδικά αυτές των μικρών παιδιών, ενώ αυτές που είναι πιο ουδέτερες, ή δεν φαίνονται πολύ καθαρά τα πρόσωπα μικρών παιδιών θα τις βάζουμε και μεγάλες έως τεράστιες!
 
Share

Α.Παπανδρεου 101 και Παλαιολόγου γωνία
Χαλάνδρι 152 32
(απέναντι απο την γωνία Παπανικολή και Εθνικής Αντιστάσεως)
Τηλ: 210 - 6800563 - 564 - 565

Ακολουθήστε μας

facebook