Γλιτώστε τις ουρές!

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Υπάρχει το FASTPASS ! 
ticket1-.png

Στις εισόδους των παιχνιδιών που αναφέρονται παρακάτω υπάρχουν 2 σημεία εισόδου και 2 ουρές συνήθως: 
Μια για την κανονική ουρά (η ώρα αναμονής αναφέρεται σε έναν πίνακα στην είσοδο ακριβώς),   
και μια για την FASTPASS

Disneyland ParkWalt Disney Studios Park

* Big Thunder Mountain
Frontierland
* Flying Carpets Over Agrabah
Toon Studio

* Indiana Jones et le Temple du Péril
Adventureland

* Peter Pan's Flight
Fantasyland
* The Twilight Zone Tower of Terror
Production Courtyard

* Buzz Lightyear Laser Blast
Discoveryland

* Space Mountain: Mission 2
Discoveryland
* Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith
Backlot

* Star Tours
Discoveryland


Αν επιλέξετε την FASTPASS, θα δείτε μηχανήματα σχεδόν σαν του μετρό όπου απλά βάλτε την Κάρτα Εισόδου σας που αγοράσατε για να μπείτε στο πάρκο, και αυτόματα αυτό θα σας τυπώσει ένα χαρτί FASTPASS με ένα ραντεβού σε λίγη ή σε πολύ ώρα, ανάλογα πόσοι άλλοι πρόλαβαν πριν από εσάς.  
Πάρτε και το χαρτί αλλά μην ξεχάσετε και την κάρτα εισόδου σας! Πάρτε την!

Θα κάνετε τις βόλτες σας λοιπόν, και θα πρέπει μετά να επιστρέψετε την ώρα που λέει το ραντεβού σας στην είσοδο FASTPASS, για να μπείτε στο παιχνίδι χωρίς ουρές!

Το ραντεβού σας μάλιστα δεν είναι για πχ στις 11.00 ακριβώς, αλλά θα λέει πχ 'από τις 11.00 έως τις 11.30', δηλαδή πάντα θα έχετε μισή ώρα περιθώριο να εμφανιστείτε στην είσοδο FASTPASS και να δώσετε τα χαρτάκια σας στον υπεύθυνο για να σας αφήσει να μπείτε!
Ακόμα και στην χειρότερη περίοδο με πολύ κόσμο, θα περιμένετε ελάχιστα σε σύγκριση με την κανονική είσοδο!

 

  • Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν μόνο ένα FASTPASS εισιτήριο για την ίδια ώρα στο ίδιο παιχνίδι. Αν θέλετε και άλλο, τελειώστε το πρώτο ραντεβού σας και βγάλτε δεύτερο.
  • Το FASTPASS λειτουργεί μόνο με μια κανονική Κάρτα Εισόδου που ισχύει για την ίδια μέρα, όχι χθεσινή κλπ.
  • Το FASTPASS θυμάται ηλεκτρονικά τις ώρες των ραντεβού σας στα διάφορα παιχνίδια και ποτέ σχεδόν δεν σας βάζει 2 παιχνίδια την ίδια ώρα!
  • Τα FASTPASS δεν είναι απεριόριστα, γιατί κάθε ένα αντιστοιχεί στις ώρες της Ημέρας! Ε, κάποια ώρα τελειώνει η μέρα, κλείνει και το πάρκο! Αρα βγάλτε τα νωρίς, πριν προλάβουν άλλοι.

article_separator.png

Special FASTPASS Tickets

Σε συνέχεια των κανονικών FASTPASS, υπάρχουν και Ειδικά εισιτήρια που δίνονται σαν ιδιαίτερα προνόμια !


Disney Hotel FASTPASS


* Είναι εισιτήρια που συνήθως σταμπάρονται με ημερομηνία λήξης ή μιας χρήσης, που δίνουν προτεραιότητα εισόδου οποιαδήποτε ώρα σε οποιοδήποτε παιχνίδι με FASTPASS.
* Ενα εισιτήριο δίνεται ανά ημέρα σε όλους τους επισκέπτες που διαμένουν στο Disneyland Hotel.

VIP FASTPASS

* Απεριόριστα και πολλαπλής χρήσης εισιτήρια για προτεραιότητα εισόδου σε οποιοδήποτε παιχνίδι με FASTPASS. Οι ημερομηνίες της παραμονής σας θα είναι γραμμένες στο εισιτήριο σας, και θυμηθήτε να το παίρνετε πισω απο τον υπάλληλο μετά που θα το ελέγξει! Πως θα μπείτε στο επόμενο παιχνίδι; Ισχύει πιθανώς για κάποιες ώρες της μέρας, ελέγξτε το οταν το παραλαμβάνετε
* Ενα εισιτήριο δίνεται ανά ημέρα σε όλους τους επισκέπτες που διαμένουν στα Castle Club and suites του Disneyland Hotel, και στα Empire State Club and suites του Disney's Hotel New York, και στις σουίτες του Disney's Newport Bay Club, και στις σουίτες του Disney's Sequoia Lodge.


Premium FASTPASS


* Προσφερόμενο για αγορά από ορισμένες ρεσεψιόν, με ισχύ ανά μέρα και ανά άτομο, το νέο Premium FASTPASS δοκιμάστηκε αρχικά το 2009, επιτρέποντας την ίδια πρόσβαση όπως το VIP FASTPASS σε αυτούς που δεν μένουν στα δωμάτια και ξενοδοχεία που γράφουμε παραπάνω. Η επιπλέον χρέωση ανά μέρα ήταν €80, διαθέσιμο στις ρεσεψιόν των 2 ξενοδοχείων Disneyland Hotel και Disney's Hotel New York.

Super πληροφορίες μόνο στο ilovedisney.gr!

* Πάρτε το πρώτο σας FASTPASS όσο πιο νωρίς το πρωί όσο γίνεται, που σημαίνει ότι το δεύτερο ραντεβού σας θα βγεί νωρίτερα, και το επόμενο νωρίτερα κλπ!
* Το παιχνίδι Peter Pan's Flight βλέπει τα FASTPASS να εξαφανίζονται πρώτο, γιατί χωράει λίγο κόσμο που σημαίνει χωράει λιγότερα ραντεβού μέσα στην μέρα! Τι να κάνετε ειδικά άν εχετε πολύ μικρά παιδιά που θα τους αρέσει περισσότερο από τα γρήγορα τρενάκια; Ξεκινήστε από εκεί! Επίσης και το Big Thunder Mountain έχει φανατικούς φίλους και πολύ κόσμο, και τελειώνουν πολύ νωρίς τα ραντεβού !
* Συνήθως, τα εισιτήρια FASTPASS που αργούν να εξαντληθούν είναι για το Star Tours, Rock 'n' Roller Coaster με τους Aerosmith και το Flying Carpets Over Agrabah.
* Δεν υπάρχει λόγος να φτάνετε νωρίτερα από το ραντεβού και να περιμένετε απεξω όπως κάνουν μερικοί. Εχετε μισή ώρα ραντεβού! Οργανώστε τον χρόνο σας για να δείτε περισσότερα στο Πάρκο, και ελάτε όποτε βολέψει!


και αν αργήσω τι γίνεται;

Ο υπεύθυνος θα γνωρίζει το πόσο πρόβλημα έχει το Πάρκο εκείνη την στιγμή. Ειλικρινά αν γίνεται, θα σας βάλει μέσα! Αν όχι, δεν θα μπορεί να το αλλάξει αυτός πιέζοντας τον. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει ενδοεπικοινωνία των υπευθύνων, και το Πάρκο αποφασίζει ποιό είναι το Ασφαλέστερο και Καλύτερο για εσάς, τους επισκέπτες!

γιατί δεν έχει FASTPASS το Crush's Coaster; και έχει τέτοιες ουρές;

Τα ραντεβού υπολογίζουν πόσος κόσμος χωράει ταυτόχρονα, και σε αυτό το παιχνίδι χωράνε λίγοι. Επίσης τα ραντεβού αντιστοιχούν στις ώρες της μέρας. Αν έβαζαν FASTPASS θα τελείωναν τα ραντεβού της μέρας νωρίς το πρωί, θα έπρεπε να κλείσουν οι κανονικές είσοδοι διώχνοντας τους υπόλοιπους και όσοι θα είχαν FASTPASS θα περίμεναν σε μεγάλες ουρές πάλι. Οπότε και εδώ και όπου πέσετε σε ουρά, ή χαλαρώστε όπως οι άλλοι και περιμένετε στο όμορφο πάντα περιβάλλον ή επιστρέψτε στην επόμενη ευκαιρία!

 

Extra-Magic-Hours 
Εξτρα Μαγικές Ώρες ! Μόνο στο ilovedisney.gr !

Φανταστείτε να έχετε 2 παραπάνω ώρες μόνοι σας, για να ανακαλύψετε μερικά απο τα αγαπημένα σας παιχνίδια!

Τα Παιχνίδια στα Πάρκα ανοίγουν στις 10.00 κανονικά. Τι λέτε όμως εσείς να μπείτε μέχρι και 2 ώρες νωρίτερα, δηλαδή και από τις 8.00;

Αν μείνετε σε κάποιο από τα 7 ξενοδοχεία της Disney Hotels ή στο Hotel l'Elysée Val d'Europe, ή έχετε αγοράσει ενα Ετήσιο Διαβατήριο Disney (Annual Passport Dream), αυτό ακριβώς θα απολαύσετε σε συγκεκριμένες περιόδους! 

Απλά δείξτε την ειδική κάρτα σας Hotel EasyPass, που σας δίνουν όταν κάνετε check-in στο ξενοδοχείο, (ή δείξτε το Ετήσιο Διαβατήριο) και θα σας αφήσουν να μπείτε σε ενα από τα Πάρκα (σχεδόν πάντα στο Disneyland Park) και απολαύστε τα παιχνίδια πριν φτάσει το πλήθος!

Τα ξενοδοχεία είναι:

* Disneyland Hotel
* Disney's Hotel New York
* Disney's Newport Bay Club
* Disney's Sequoia Lodge
* Disney's Hotel Cheyenne
* Disney's Hotel Santa Fe
* Disney's Davy Crockett Ranch
* Hotel L'Elysée Val d'Europe

Οι επιλογές των παιχνιδιών είναι σχεδόν πάντα απο την Fantasyland και Discoveryland! (θυμηθείτε στην Fantasyland είναι ο Πήτερ Παν που έχει τεράστιες ουρές, και η Discoveryland έχει τα περισσότερα παιχνίδια με αναμονή!)

Υπάρχει ειδική είσοδος με ταμπέλα: "Disney Hotel guests" για να παρακάμψετε τις ουρές!
Επίσης μέσα θα έχει μπεί λίγος κόσμος στην Main Street, και θα έχουν βάλει σχοινιά οι υπάλληλοι για να μην προχωρήσουν. Ομως εσείς θα πάτε στους υπαλλήλους και δείχνοντας το πάσο σας, θα σας αφήσουν να περάσετε σε όσα παιχνίδια έχουν ανοίξει! Υπάρχει και μονοπάτι μεταξύ των 2 περιοχών για να μην περνάτε τα σχοινιά, πίσω από το 
Royal Castle Stage

Ποιά παιχνίδια συνήθως είναι ανοιχτά;

Συνήθως, και όχι δεσμευτικά, είναι :

στην Disneyland Paris:

* Dumbo the Flying Elephant
* Peter Pan's Flight
* Mad Hatter's Tea Cups
* Le Carrousel de Lancelot
* Buzz Lightyear Laser Blast
* Space Mountain: Mission 2


Στο Walt Disney Studios Park, που μπορεί να τύχει κάποιες περιόδους, συνήθως είναι:

* Crush's Coaster (με τις μεγάλες ουρές!)
* Flying Carpets Over Agrabah
* The Twilight Zone Tower of Terror
* Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith

article_separator.png

Πότε ισχύει το 
Hotel EasyPass:

2010
*      Οκτώβριος 2010      κάθε μέρα εκτός την 1η
*      Νοέμβριος 2010      κάθε μέρα εκτός 16, 18, 19, 23, 25 και 26
*      Δεκέμβριος 2010     κάθε μέρα

2011
*     Ιανουάριος 2011       κάθε μέρα μέχρι τις 10/1 και από 11/1 μόνο Δευτέρες, Τετάρτες, Σάββατα και Κυριακές
*     Φεβρουάριος 2011    κάθε μέρα
*     Μάρτιος 2011            κάθε μέρα

article_separator.pngΑν μείνετε πάνω απο 3 νύχτες....και δεν σκοπεύετε να μείνετε στα ξενοδοχεία της Disney Hotels, μήπως να σκεφτείτε το Ετήσιο Διαβατήριο Ντίσνευ;

Το διαβατήριο αυτό φτιάχτηκε για αυτούς που θα πάνε 2 φορές και πάνω στην Ντίσνευ σε ενα χρόνο, αλλά αν μείνετε πολλές μέρες μπορεί να σας βγεί πιο φτηνό από τα κανονικά εισιτήρια, και έχει και bonus!
(Αν κλείσετε διαμονή στα ξενοδοχεία της Disney Hotels, περιλαμβάνεται υποχρεωτικά και κάρτα εισόδου (μέχρι στιγμής) οπότε δεν αφαιρείται η τιμή της, γιαυτό δεν συμφέρει πιθανώς.)

Υπάρχουν 3 Διαβατήρια!

Francilien με ενδεικτική τιμή €99 
και είσοδο για 300 μέρες τον χρόνο, 10% έκπτωση στα εστιατόρια και 25% έκπτωση στα special party night tickets (όπως το Mickey's Magical Christmas Dinner). Οι μέρες που δεν ισχύει είναι εορτών κλπ.

Fantasy με ενδεικτική τιμή €129
και είσοδο για 335 μέρες τον χρόνο, 10% έκπτωση στα εστιατόρια, 25% έκπτωση στα special party night tickets, 10% έκπτωση στα μαγαζιά, 25% έκπτωση στα ξενοδοχεία της Disney Hotels, 20% έκπτωση οικογενειακή άν αγοράσετε πολλά διαβατήρια, δωρεάν parking, 10% έκπτωση για έξτρα εισιτήρια εισόδου για κάποιον φίλο σας, 15% έκπτωση στο Buffalo Bill Show. Οι μέρες που δεν ισχύει είναι εορτών κλπ,.

Dream με ενδεικτική τιμή €189
και είσοδο για 365 μέρες τον χρόνο, 10% έκπτωση στα εστιατόρια, 50% έκπτωση στα special party night tickets, 20% έκπτωση στα μαγαζιά, 35% έκπτωση στα ξενοδοχεία της Disney Hotels, 20% έκπτωση οικογενειακή άν αγοράσετε 5 διαβατήρια, δωρεάν parking, 20% έκπτωση για έξτρα εισιτήρια εισόδου για κάποιον φίλο σας, 15% έκπτωση στο Buffalo Bill Show, και Eξτρα μαγικές ώρες στα Πάρκα, Πρόσκληση σε ειδικά happenings, Δωρεάν απεριτιφ στα σερβιριζόμενα εστιατόρια, Δωρεάν είσοδο για 2 άτομα στην ντισκοτέκ Hurricanes Discothèque στο Village, Δωρεάν χρήση κάθε μέρα για καροτσάκια και αποθήκη αποσκευών, 10% έκπτωση σε όλα τα Disney Stores στην Γαλλία, 10% έκπτωση στο Golf Disneyland και στα εστιατόρια και μαγαζιά του.

Share

Α.Παπανδρεου 101 και Παλαιολόγου γωνία
Χαλάνδρι 152 32
(απέναντι απο την γωνία Παπανικολή και Εθνικής Αντιστάσεως)
Τηλ: 210 - 6800563 - 564 - 565

Ακολουθήστε μας

facebook