DISNEYLAND - Παρίσι Πάσχα - Πρωτομαγιά 2018 από 830,00

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Βερσαλλίες-Λούβρο – Παναγία Παρισίων, Μουσείο Αρωμάτων -  
6 ημέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 06/04, 10/04 & 26/04

1η ημέρα: Αθήνα - Παρίσι - πανοραμική ξενάγηση πόλεως
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση για την πόλη του Φωτός. Άφιξη στο Παρίσι. Επιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση, όπου θα δούμε το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, τη μεγαλύτερη αψίδα του κόσμου, την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την πλατεία Ομονοίας (το σημείο που διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας της Γαλλικής επανάστασης), την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, τα πολυσύχναστα Μπουλεβάρτα, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, τη Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, τη νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλεως, την Παναγία των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, το Πάνθεον, τους πανέμορφους και με γαλλική φινέτσα κήπους του Λουξεμβούργου, την Εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, τη Σχολή Καλών Τεχνών, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό που σήμερα έχει μετατραπεί στο μουσείο Ορσέ και τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου είναι θαμμένος ο Ναπολέων, γνωστό ως το μέγαρο των Απομάχων.  Mεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Για το βράδυ, προαιρετικά προτείνουμε μια επίσκεψη στην πανέμορφη και γραφική Μονμάρτη μαζί με την κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, όπου θα θαυμάσουμε την φωταγωγημένη πόλη του Φωτός. Η βραδυά περιλαμβάνει επίσης περίπατο στο χρυσό τρίγωνο των Ηλυσίων πεδίων, Avenue George V, Avenue Montaigne, Arc de Triomphe.


2η ημέρα: Παρίσι - Βερσαλλίες – Λούβρο - Μουσείο Αρωμάτων FRAGONARD
Πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Χωρίς αναμονή και με κλεισμένο ραντεβού θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες Επόμενος σταθμός μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα, την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Τελειώνουμε την ημερα μας με την επίσκεψη στο μουσείο αρωμάτων της Fragonard. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ένα από τα πασίγνωστα καμπαρέ της πόλης,  διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Παρίσι
Πρόγευμα και ημέρα  ελεύθερη στη Γαλλική πρωτεύουσα όπου μπορείτε να την αξιοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Κάντε τα ψώνια σας  στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της Gallerries Lafayette και Printemps. Πάρτε ένα ζεστό καφέ απο το Café de la Paix και περπατείστε την Opera Garnier, τη Λεωφόρο Capucines, τη Rue Royale και Rue de la Paix, Rue du Marche St. Honore, κ.λ.π. Για τους λάτρεις της σοκολάτας προτεινουμε την εξερευνηση του Μusee du chocolat που βρισκεται στην ιδια περιοχη των μεγαλων βουλεβαρτων. Εναλλακτικά ακολουθείστε  ένα μοναδικό περίπατο στη πλατεία της Βαστίλλης όπου δεσπόζει η Νέα Όπερα, στην πλατεία των Βοσγίων και το σπίτι του Βίκτωρα Ουγκώ και σίγουρα  στην πιό funky περιοχή του Παρισιού το Μαραί, με τις πιο ψαγμένες μπουτίκ (ολοι οι μεγάλοι οίκοι ειναι εδω!!!), με το μουσείο της ιστορίας της πόλης  Carnavalet  αλλα  και το μουσείο μοντέρνας τέχνης Πομπιντού. Στο τέλος της βόλτας  μπορείτε να συνεχίσετε μ’ εναν περίπατο στην κομψή καi εμπορική οδο Rivoli  και να απολαύσετε το διάσημο MONT BLANC του CAFE ANGELINA που αποτελεί κορυφαία διεύθυνση της πόλης απο το 1903. Το βράδυ κάντε μία βόλτα στη Σανζ Ελυζέ, με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα ή επιλέξτε τα στενά δρομάκια του Σαιν Ζερμαίν, στο μπον μαρσέ, με τα γραφικά τζαζ μπαρ και wine bars.

4η-5η ημέρα: Disneyland
Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομ.από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Τακτοποίηση στα δωμάτια στο ξενοδοχείο MAGIC CIRCUS DISNEYLAND και 3 ημέρες ελεύθερες μέσα στα πάρκα για να ζήσετε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ’ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστωράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης. του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Για το βράδυ παρακολουθείστε προαιρετικά με δείπνο το πανέμορφο Μπούφαλο Μπίλ σόου

6η ημέρα: Παρίσι - Αθήνα
Πρόγευμα, ημέρα ελεύθερη και 15:30μμ επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά στο αεροδρόμιο  και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα.

 Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

2κλινο*

3κλινο*

4κλινο*

Παιδιά**

Φόροι

6ημερες

air france

06/04, 10/04

&

26/04 Πρωτομαγια*

Παρίσι: Ibis Paris 17 3*
Disneyland: Magic Circus 4*

830 €

3κλινο

ενήλικες

785

4κλινο

ενήλικες

755

1 παιδί

580

2 παιδιά

595

155

Παρίσι: Ηoliday Inn Opera 4*
Disneyland: Magic Circus 4*

980 €

3κλινο

ενήλικες

934

4κλινο

ενήλικες

900

1 παιδί

665

2 παιδιά

810


Ο Δημοτικός φόρος Παρισιού 1,65€ το άτομο ανά διαν/ση σε 3* ξενοδοχεία – ω2,48€ το άτομο ανά διαν/ση σε 4* ξενοδοχεία ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ με την εξόφληση της εκδρομής στην Ελλάδα.

 Περιλαμβάνονται:
•    αεροπορικά εισιτήρια με Air France
•    3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*,4* βάσει Τιμοκαταλόγου
•    2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MAGIC CIRCUS DISNEYLAND 4*
•    πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
•    3 ημέρες Δωρεάν είσοδο στα  2πάρκα της Disneyland κατά την διάρκεια της παραμονής σας.
•    3ωρη πανοραμική ξενάγηση πόλεως με Επίσημο Ελληνόφωνο ξεναγό
•    Παναγία Παρισίων στάση 30-40 λεπτά
•    ξενάγηση στο Λούβρο με επίσημο Ελληνόφωνο ξεναγό
•    ξενάγηση  στο παλάτι των Βερσαλλιών με επίσημο Ελληνόφωνο ξεναγό
•    επίσκεψη στο Μουσείο Αρωμάτων FRAGONARD
•    μεταφορά στη Disneyland
•    αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
•    ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική
•    ενημερωτικά έντυπα – χάρτες
•    check point ( 15€)


Δεν περιλαμβάνονται:
•    φόροι αεροδρομίου 155€
•    αχθοφορικά
•    είσοδοι σε μουσεία (Λούβρο 25€+ 2€ ακουστικά) ( Βερσαλλίες 15€-18€ ακουστικά 2€)
•    ότι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26/04 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ 40€ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΛΟΥ

Πτήσεις με Air France ΓΙΑ 06/04

06/04

Αθήνα-Παρίσι

AF 1233

11:50 – 14:15

11/04

Παρίσι-Αθήνα

AF 1032

20:35 – 00:50*

 

Πτήσεις με Air France 10/04 & 26/04

10/04, 26/04

Αθήνα-Παρίσι

AF 1233

06:05 – 08:35

15/04, 01/05

Παρίσι-Αθήνα

AF 1032

20:35 – 00:50*

Share

Α.Παπανδρεου 101 και Παλαιολόγου γωνία
Χαλάνδρι 152 32
(απέναντι απο την γωνία Παπανικολή και Εθνικής Αντιστάσεως)
Τηλ: 210 - 6800563 - 564 - 565

Ακολουθήστε μας

facebook