Οι καλύτερες εποχές!

christmas2009-visual1-large
Ποιές είναι οι καλύτερες εποχές για να δείτε την Disney; 
Καιρός; Ωράρια; Φεστιβάλ;

Πως να κλείσω το ταξίδι μου

Disney Travel thumb 01
Πώς να επισκεφτείτε την Disney? 
O καλύτερος τρόπος? Πιθανές παγίδες? Αεροπορικές? Διαμονή?

Προσφορές..!!

DisneylandMickyMinnie
Ταξιδέψτε, αλλά κερδίστε!
Η Ντίσνευ έχει απίστευτες προσφορές, βρείτε τις εδώ!

Ασφάλεια στη Disney

disney 2
Να νιώσουμε άνετα;
Τι οργάνωση διαθέτει; Θα το απολαύσουμε;
Ασφάλιση; Πρώτες βοήθειες;

I LOVE DISNEY

<<Κλείστε με τους ειδικούς  στην ίδια ή φτηνότερη τιμή και από την ίδια την Ντίσνευ,
και κερδίστε ακόμα και τα 20 ευρώ
handling fee που χρεώνει η Disneyland Paris στο σαιτ της! >>

 

I love disney.gr σημαίνει ότι αγαπούμε την Disney!

mickeyΤην γνωρίσαμε στα εγκαίνια της Ευρωπαϊκής Disneyland Paris στο Παρίσι το 1992 όταν η εργασία μας στον χώρο του Τουρισμού μας έφερε εκεί ως φιλοξενούμενους! Την αποκαλούμε απλά Ντίσνεϋ!
Από τότε, οι συντάκτες μας έχουν επισκεφτεί αμέτρητες φορές την Ντίσνεϋ του Παρισιού για προσωπική διασκέδαση ή και για εργασία, όπως επίσης και της Καλιφόρνια και του Ορλάντο, ακόμα και της Ιαπωνίας! Η Ντίσνεϋ είναι ένα μέρος που πραγματικά μας έχει προσφέρει όμορφες και αξέχαστες στιγμές, και πάντα αναζητούμε ευκαιρία να ξαναπάμε! 
Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για χαλάρωση, διασκέδαση, ξεκούραση για φίλους, ζευγάρια, παρέες, οικογένειες!  Ένας από εμάς πήγε 11 φορές!

Με τα χρόνια και την αγάπη μας για αυτόν τον προορισμό, ονειρευτήκαμε κάτι απλό: μια Ελληνική ιστοσελίδα αφιερωμένη στην Disneyland Paris,  όπου οι φίλοι της Ντίσνεϋ θα μπορούν να ανταλλάσσουν πληροφορίες, ιδέες, εικόνες και βίντεο, και να βρουν όλα αυτά που θα τους βοηθήσουν να ετοιμάσουν το ιδανικό ταξίδι τους στην Ντίσνεϋ, ή να θυμηθούν τις πιο όμορφες στιγμές τους από τη προηγούμενη επίσκεψη τους! Θα περιέχει ακόμα και ταξιδιωτικές προτάσεις από αξιόπιστους οργανωτές ταξιδίων!
Η ιστοσελίδα αυτή, υπόκειται σε επίσημο έλεγχο και λειτουργεί με γραπτή έγκριση της ίδιας της Disneyland Paris και των νόμιμων αντιπροσώπων της στην Ελλάδα. (είναι η μόνη εγκεκριμένη από όσες αναφέρονται στην Disneyland Paris)

Βεβαίως είναι ξεκάθαρο ότι τα σχόλια και οι απόψεις που περιέχονται στην ιστοσελίδα αυτή είναι προσωπικά των φίλων της ιστοσελίδας, και δεν έχουν καμία σχέση με την Εταιρεία ή το προσωπικό της Disney, και επίσης η Disney δεν έχει καμία ευθύνη προς τρίτους για οτιδήποτε αναγράφεται εδώ.  Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία συλλογής πληροφοριών για την Ντίσνεϋ και σας ζητάμε να συμμετέχετε εσείς σαν συντάκτες! Πείτε μας τις εμπειρίες σας από την Ντίσνεϋ ή ζητήστε πληροφορίες! Ένα άλλο μέλος θα γνωρίζει και θα σας απαντήσει !

Αυτό είναι και το ilovedisney.gr: Ένα σημείο συνάντησης για διασκέδαση και επικοινωνία!

Πόσο αξίζει να μείνω;

disney hotels

Να πάω ολοήμερη στην Ντίσνευ ή να κάτσω 2-3-4 νύχτες;
Τι αξίζει πραγματικά;

Τι ηλικία πρέπει να έχω;

disney babies

Είναι για μωράκια ή όχι; Για ηλικιωμένους; Για 3-5 ετών ή για 12-15 ετών; 
Οι γονείς βαριούνται ή περνάνε τέλεια; Να πάμε φέτος ή σε 2 χρόνια να είναι μεγαλύτερα τα παιδιά; Να περάσω και στο γαμήλιο ταξίδι μου;

Ψώνια

shopping-logo

Έχει ψώνια η Disney? Ακριβά ή φτηνά; Και για κανονικά ψώνια που θα βρώ;

Φαγητά

food

Προτάσεις για το που 
και τι θα φάτε στη 
Disneyland...

24 Ωρες διασκέδασης

fun

Βραδυνή διασκέδαση; Η Disney δεν κλείνει ποτέ..!!!

Γλιτώστε τις ουρές!

fastpass

Γιατί να περιμένετε  στις ουρές όταν υπάρχει το fastpass; Επίσης ξέρετε οτι αν μένετε σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία κερδίζετε 2 ώρες πάρκου;

Προσωπικά σχόλια !

Ναι, είναι μια προσωπική ιστοσελίδα, 
με τις δικές σας και τις δικές μας προσωπικές απόψεις !

Αν επισκέπτεστε την Ντίσνευ για πρώτη φορά, σας παρακαλούμε και σας προτρέπουμε να αδειάσετε το μυαλό σας από το άγχος της καθημερινότητας σας. Μην σκέπτεστε πόσα θα προλάβετε, μην σκέπτεστε τι πρέπει να δείτε και τι είναι πιο σημαντικό. Η πιο απλή και χαλαρή βόλτα πρέπει να είναι μια απόλαυση για εσάς! 
Απλά δείτε το περιβάλλον, απλά δείτε τα κτίρια, τα παλάτια, τα παρκάκια, τους χώρους, τα πιο απλά πράγματα είναι αυτά που θα σας χαλαρώσουν και θα απολαύσετε!
Κάθε χώρος και κάθε γωνία, είναι φτιαγμένο για να σας ευχαριστήσει και θυμίσει Ταινίες ή Παραμύθια, ή και Εποχές που αγαπήσατε! Δεν θα βρείτε υποκρισία ή δουλειές άρπα κόλλα ! 

Ότι γράφουμε είναι προσωπικές απόψεις και τα πιστεύουμε. 
Αν συμφωνείτε, γράψτε μας και εσείς το παραμικρό ! Θα το δημοσιεύσουμε. 
Αν όμως διαφωνείτε, ακόμα πιο σημαντική η συμμετοχή σας! Ότι δεν σας άρεσε, θα βοηθήσει έναν άλλο ταξιδιώτη στο ταξίδι των ονείρων του! 
Μάλιστα εμείς θα ενημερώσουμε και την ίδια την Ντίσνευ, και να είστε σίγουροι οτι τα παίρνουν πολύ, μα πολύ σοβαρά ! Μην σκέπτεστε με αναλογίες Ελλάδας για την μοίρα των αρνητικών σχολίων, γιατί στην Ντίσνευ τα αρνητικά και τα θετικά σχόλια χαράζουν το μέλλον της, που μην ξεχνάτε ότι είναι το όνειρο και όραμα ενός ανθρώπου, του Walt Disney, που καθοδηγεί ακόμα τις επιλογές και την πολιτική ενός υπερ-ομίλου, της εταρείας Ντίσνευ!

Share

Ψηφίστε

write usΠρώτη φορά όλοι μπορούν να γράψουν ολόκληρα άρθρα και να τα δουν δημοσιευμένα! Να ψηφίσουν! Να γράψουν σχόλια σε κάθε παιχνίδι! Το ‘Ιντερνετ’ είναι προσωπική υπόθεση όλων και όχι κάποιων εταιριών!

Στείλτε τις φωτό σας.

add_photos.jpgΔεν υπάρχουν πιο όμορφες φωτογραφίες και βίντεο από τις αληθινές που είναι και οι προσωπικές μας!!!
Ας μοιραστούμε τις καλύτερες εδώ!

logo taxidevo

logo xenagisi

logo doroepitagii

logo disney

Α.Παπανδρεου 101 και Παλαιολόγου γωνία
Χαλάνδρι 152 32
(απέναντι απο την γωνία Παπανικολή και Εθνικής Αντιστάσεως)
Τηλ: 210 - 6800563 - 564 - 565

Ακολουθήστε μας

facebook